Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma daimbananer med vispgrädde

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så enkelt och så gott

Ingredienser

Instruktioner

Skala bananerna. Smält smör i en stekpanna och stek bananerna ett par minuter på varje sida. Ta ur bananerna, sänk värmen och häll på grädden, samt en smulad daim. Låt detta långsamt smälta ihop på låg värme i pannan. När daimen smält är såsen klar. Servera de varma bananerna med daimsåsen, extra krossad daim samt glass eller iskall lättvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 23 mars 2008

    Jättegott, dock lite för mycket. En halv banan räcker mer än väl. Åt det med glass och det gav en bra brytning mot den ljumma bananen och såsen. Vispgrädde rekomenderar jag inte, det hade blivit för mycket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.