Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma kebabmackor

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott som passar lika bra till barnkalaset som till fyllekäk. Överbliven tacofärs går utmärkt att använda istället.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Stek köttfärsen, paprikan, löken och champinjoner och krydda med kebabkrydda. Bred ketchup eller chilisås på brödskivan. Lägg på färsblandningen och strö över skivad feferoni. Strö över osten och lägg mackan på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i ugnen ca 15 minuter. Häll över kebabsås/dressing och servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.