Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma leverpastejsmörgåsar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Utsökt goda, gott med ett glas öl till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Lägg ut bröden på en plåt med bakplåtspapper. Bred smör på bröden.
  3. Skär leverpastejen i skivor. Skölj och skiva tomaterna. Lägg på leverpastej, tomater, champinjoner och purjolök på brödet. Strö över ost.
  4. Sätt in smörgåsarna i övre delen av ugnen och gratinera 10 –15 minuter eller tills osten fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.