- Serverar: 15 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Varma mackor som är goda, om inte godare kalla från kylskåp dagen efter än varma..
Instruktioner
- Mosa fiskpinnarna med en gaffel så det blir riktigt mosigt.
(Fiskpinnarna bör vara tinade.)
Blanda i majonnäsen och ketchup och rör om bra.
- Ha i lite salt, peppar, paprikakrydda, cayennepeppar efter smak.
(Brukar ha i lite starkare kryddor om man gillar det, typ chilisås, tabasco, sweet and sour)
- Lägg detta på smörade skivor formfranska.
- Lägg på ost och en skiva tomat.
In i ugnen på en plåt ca 20 min i 225 grader över- och undervärme.
Ha plåten snäppet över halva så dom får färg.
När osten har en fin och gyllenbrun färg är det klart.
- Gör massor för dom är som godast nästa dag när dom är kalla direkt från kylskåpet.. :)
Publicerat den
26 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar