Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma mackor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Varma mackor som är goda, om inte godare kalla från kylskåp dagen efter än varma..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa fiskpinnarna med en gaffel så det blir riktigt mosigt. (Fiskpinnarna bör vara tinade.) Blanda i majonnäsen och ketchup och rör om bra.
  2. Ha i lite salt, peppar, paprikakrydda, cayennepeppar efter smak. (Brukar ha i lite starkare kryddor om man gillar det, typ chilisås, tabasco, sweet and sour)
  3. Lägg detta på smörade skivor formfranska.
  4. Lägg på ost och en skiva tomat. In i ugnen på en plåt ca 20 min i 225 grader över- och undervärme. Ha plåten snäppet över halva så dom får färg. När osten har en fin och gyllenbrun färg är det klart.
  5. Gör massor för dom är som godast nästa dag när dom är kalla direkt från kylskåpet.. :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Per-Olof Johansson 14 september 2021

    Jag har läst många fina och goda recept på varma smörgåsar! Men det var ett recept som jag tyckte inte passade att lägga på en varmsmörgås! och det var fiskpinnar. Annars så fans det mycket goda recept på varma smörgåsar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.