Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma mackor på hönökaka

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Superbilligt, superenkelt och supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek bacon med salt och peppar. Rör ner bacon tillsammans med crème fraichen och bred ut det på en halva hönökaka. Lägg en ny hönökaka ovanpå och någon skiva tomat och sedan riven ost.
  2. In i ugnen 200 grader i ca 15 min - till osten smällt. Tycker du det är svårt att steka bacon kan du änvända kavlis färdiga skinkost istället.
  3. Superenkelt och supergott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.