Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma päron under minttäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chokladpäron blir en favorit för evigt. Den superbra kombinationen av apelsinlikör och vispgrädde får päronen att nå himmelska höjder.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt päronen rinna av och lägg dem i en ugnssäker form.
  2. Häll över likören och lägg en mintchokladplatta på varje päron.
  3. Ställ in desserten i ugnen 175 grader tills mintchokladen har smält.
  4. Ta ut päronen ur ugnen. Dekorera med vindruvor eller valnötter. Servera vaniljglass eller vispad grädde till. Du kan smaksätta grädden med likören istället för att hälla den över päronen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.