Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma sharonfrukter med fransk kräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Syrlig dessertkräm heter crème chantilly på franska, gott och lite annorlunda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader. Klyv frukten och strö socker på snittytorna. Baka frukten i 10 minuter. Vänd under tiden ihop den vispade grädden med vispad crème fraiche, vanilj- och florsocker.
  2. Vid servering: Ställ fram frukten varm och såsen kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.