Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma skinkfyllda tunnbrödsrullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här ska man bryna lök, paprika, tomat och skinka innan bröden fylls och gratineras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, paprika, tomater och skinka. Bryn detta i lite smör i en stekpanna.
  2. Bred mjukost över bröden och fördela röran ovanpå. Strö på lite smulad oregano och lägg på en ostskiva på varje bröd.
  3. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnsform. Lägg på resterande ostskivor.
  4. Gratinera i 200 grader i ca 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.