Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma sommarbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och annorlunda efterrätt...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Bred ut bären i en form. Vispa äggulor och socker vitt och fluffigt. Vispa grädden fast.
  3. Vispa crème fraichen fast, blanda med den vispade grädden, vaniljsockret och det vita vinet. Rör ner smeten i äggvispet.
  4. Bred ut den över bären. Gratinera i ugn 10-12 minuter. Servera medan bären är varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.