Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varmrökt fisk på couscousbotten

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa fisken från ben om det behövs. Ljumma fisken en halv min i micro eller några min i ugn.
  2. Koka upp vattnet med olja och salt, tillsätt couscousen ch grönsaker. Koka hastigt upp och på med lock, låt svälla i 7-10 min. Rör de fluffigt med gaffel.
  3. Rör samman yoghurt, mjölk, spiskummin och vitlök till en kall sås, smaka av med salt och peppar. Lasta upp och garnera med räkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.