- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Vårullar kan göras på flera olika sätt och med olika ingredienser. Det går alldeles utmärk att bara ha i grönsaker t ex vitkål, morot m m.
Instruktioner
- Tina upp dina vårrulleplattor (De köps oftast frysta). Mjuka upp glasnudlarna i vatten och skär dem i mindre bitar.
- Finhacka vitlöken och blanda i ägget, fisksåsen och moroten.
- Stek alltihopa på hög värme och låt sedan svalna.
Lägg på lagom mycket av nudelblandningen på varje vårrulleplatta och vik in kanterna och rulla ihop. Klistra igen slutkanten med ägg.
- Stek eller fritera vårrullarna tills de fått en fin ljusbrun färg. Du även se beskrivning på baksidan av vårulleförpackning hur man viker.
- Serveras gärna till söt chilisås.
Publicerat den
8 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
MMM!!! De var UNDERBART goda! ;-D Har alltid gillat vårrullar å skulle testa å göra själv till familjen. En Klar 5:a för mig! Lite läskigt med friteringen så det fick pappa göra ;)
Blev jättegoda i smaken. Jag hade lite svårt att rulla dom. Fanns ingen beskrivning på min förpackning. Blev lite stora också, gör mindre nästa gång. En femma blir det i betyg.
Går de att frysa? T.ex. innan friteringen..?