Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Min mammas recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek blandfärsen. Riv morötterna, hacka vitkålen och i med det. Krydda och i med vitlöken, chilin och groddarna. Låt blandningen stå och rinna av fettet och kallna.
  2. Sedan är det bara att rulla, hur man rullar står på förpackningens baksida. Fritösen igång och glöm ej att stäng av fläkten. Farligt. Fritera tills vårrullarna får en gyllenbrun färg. Severas med ris eller pansit. Till vårrullarna brukar jag göra en sås: 3 dl Soja 1 msk ättika 2 st vitlöksklyftor 1 röd chili
  3. Om du tycker det smakar för mycket ättika så häll i mer soja.
  4. Smaklig måltid! / dalagita

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jas65 2 februari 2008

    Du har glömt att skriva vad pansit är i ditt recept..

  • a83k 16 juni 2008

    http://www.matklubben.se/recept/pansit_filippinsk_mat__9563.html

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.