Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vårrullar med räkor, vitkål och morot

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 431 kcal Fett 16 g Protein 27 g Kolhydrat 49 g Fibrer 6 g

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att strimla kålen mycket, mycket fint och häll kokande vatten över så att den blir ”al dente”. Låt kålen svalna och skär under tiden morot och chili i strimlor och avokado i tunna klyftor. Häll kokande vatten över glasnudlarna (se på förpackningen). Fukta rispannkakorna med en ren fuktig handduk och lägg sedan varma nudlar, räkor, avokado, kål och morot på mitten på varje pannkaka. Lägg på mynta, basilika och gräslök, rulla ihop om fyllningen och vik in ändarna så att de stängs. Rullarna ska inte stekas utan serveras kalla med chilisås eller fisksås som dipp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.