Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vattenmelon med fårost och mynta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fetaost och vattenmelon är en fantastisk kombination i sommarvärmen. Ett glas svalkande anisbrännvin till ger också en spännande smakkombination. I Turkiet heter brännvinet Raki, i Grekland Ouzo. Men det går också att njuta den här salladen tillsammans med ett glas pastis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär vattenmelonen i skivor och lägg upp på ett fat.
  2. Smula fetaosten över. Ringla över olivolja och strö på mynta, avsluta med några varv från pepparkvarnen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • alindalinda 21 juni 2012

    detta fanns på viking lines buffet NU! sommerligt och underbart gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.