Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vattenmelon och tonfisk ceviche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fräscht och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna tonfisk och vatten melon i samma storlek, ca 2x2 cm. Hacka rödlök, vitlök, slanggurka och mynta blad grovt. Lägg allt i en skål och häll över juicen från 4 limefrukter och 2 apelsiner tillsammans med några nypor salt.
  2. Låt dra i 15 minuter i kylskåp, rör emellanåt.
  3. Servera med pommes frites eller som förrätt i en skålar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.