Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vattenmelonsallad till grillkvällen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna marinerade melonsallad är den absoluta sommarfavoriten! Hur gott som helst, har inte hört någon som inte gillar den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör tunna lökringar. Pressa limesaften ner i salladsskålen, lägg ner lökringarna och marinera dessa i limesaften tills löken blivit mjuk. (ca. 30 minuter) Rör då och då. Skär melonen i munsbitar som är ganska stora, det ska vara lite att bita i. När löken har marinerats färdigt så lägg ner melonbitarna och smula fetaost över.
  2. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.