Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veckosallad

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och passar till all sorts mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd matberedare. Hacka vitkål i den storlek du vill ha. Häll det i en skål.
  2. Hacka sedan morötterna, häll över i skålen. Sedan fortsätter man med purjolöken och paprikan. Se till att inte matberedaren får arbeta för länge med paprikan, för då blir det bara en gröt.
  3. Blanda ihop dressingen och häll över salladen, blanda om. Håller sig i kylen 1 vecka.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • irko 19 maj 2008

    Hallå där! Den här salladen brukar jag också göra fast då utan purjolök och paprika, den är suverän!

  • peppsi 3 augusti 2009

    lagade din veckosallad i dag men tog en röd lök i stället

  • Olise 2 december 2009

    denna är jättegod. Fick likadant recept från mitt jobb. Perfekt råkostsallad.

  • annelieberggren 26 september 2010

    Kanon god sallad som jag ochså brukar göra, jag tar grillad inlagd paprika som ger en så god smak.

  • Miaria 23 september 2011

    Åhhhhh den här salladen är så god. Den håller sig faktiskt längre än 1v. Åt det sista utav salladen när det hade gått 14dgr. Vinägern gör ju att det håller sig längre. 5 poäng ifrån mig //Miaria

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.