Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veckosallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Perfekt till pajer och många andra maträtter. Otroligt god!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp socker, vinäger och rapsolja. Skala och riv morötter och vitkål. Hacka purjolök och paprika. Blanda samman och häll över lagen. Förvara i en sluten bunke så håller den väldigt länge, en vecka kan jag gissa på:P Varmt rekommenderad!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emaxen 4 april 2013

    en perfekt sallad nu när de vanliga grönsakerna inte smakar något, rekommenderas varmt till alla, jag uteslöt paprika eftersom jag inte tål det. full pott i betyg. trevlig vår kram emaxen.:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.