Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veg. biffar med fetaost & örter/nötter

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott & enkelt , vegetariskt! Funkar bra som buffémat. Godast nystekta dock!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa bönor eller ärtor eller båda lite grovt. Rör i hop rårivna rotsakerna med ägg, kryddor & mjölet. Sist fetaosten & valnötter/frön Blanda väl, forma lite plattare biffar & stek i smör/rapsolja. Inte för hög värme! några minuter på varje sida.
  2. Att servera till: En kall sås på turkisk yoghurt smaksatt med mynta t.ex. och en god blandad sallad med rödlök ,ruccola & oliver.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • epique 20 november 2008

    Vilka spännande recept du har,de här ska jag verkligen prova! :D

  • Ulla-Lena 26 juli 2011

    Mycket goda biffar!!! Tog 1 tsk sambal oelek i ställer för tabasco. Valde att ta en smaksatt creme fraichesås med kantareller som jag värmde upp till. Riktigt gott:)

  • missQ 31 oktober 2011

    Det var goda biffar. Våra blev rätt tjocka och inte alltid helt genomstekta, men det gjorde faktiskt inte så mycket för det var gott ändå.

  • a-lie 10 januari 2013

    Underbara biffar, tack för ett toppenrecept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.