Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegansk sås kebabsås-style

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ni vet de där kebabsåserna man kan få på kebabställen, en ljus och en röd. Den här såsen är en tredje variant, den blandade. Den mer rosa kebabsåsen, men den här är vegansk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja redan dagen före med att lägga cashewnötterna i blöt. Jag har haft mina i blöt en och ett halvt dygn och jag bytte vatten ett par gånger. Ju längre blötläggning desto lenare sås.
  2. Lägg ner allt i en blender, späd med vanligt vatten till bra konsistens. Smaka av. Behöver den mer styrka, mer salt eller syra? När du är nöjd blandar du i Bostongurkan och oreganon. Klar att njuta till allt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.