Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veganska kärleksmums

 
Skriv ut

Saftigare och godare än icke-veganska!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Till botten Smält smöret. Rör ihop mjöl, socker, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Vispa med elvisp ner smör, havregrädde och havremjölk. Baka i 175 grader, 15 minuter och låt den sedan svalna.
  2. Till glasyren Smält smöret och blanda ner florsockret, kakao och kaffe. Bre på glasyren på kakan och strö på kokosen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.