Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk chili con carne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god vegetarisk variant av chili con carne, utan just kött. Jättegod att ha tillsammans med tex blomkålsris och guacamole.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken, chilifrukten och vitlöken i fina små bitar, fräs på i stekpannan med rapsoljan tills det fått en gyllenbrun färg, ha då i den lite grövre hackade paprikan och stek tills paprikan blivit mjukare. Ha då i sojafärsen och taco kryddmixen, blanda runt och ha i vita bönorna och resten av kryddorna och låt stå och småputtra i 5-6 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.