Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk curry med aubergine och kikärtor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt, lätt och gott! Servera med ris och en god chutney.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär auberginen i tärningar. Hetta upp olja i en gryta och stek auberginen tills den är gyllenbrun. Lyft ur och låt rinna av på hushållspapper.
  2. Skiva löken och fräs den i grytan. Tillsätt aubergine, avrunna kikärtor, curry, hackad chili och kokosmjölk, låt koka ett par minuter. Smaka av med salt, socker och limejuice.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.