Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk currygryta med kokosmjölk

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En stark, vegetarisk Quorngryta jag improviserade fram för några år sedan som har blivit succé hos alla som har smakat den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll Quornbitarna otinade i en kall traktörpanna och häll i 2/3 av kokosmjölken. Ha sedan i curry, tandoorikrydda och Sambal Oelek och sprid ut det så gott det går. Vrid sedan på värmen på max och rör runt allt eftersom det tinar.
  2. När det börjar koka, sätt på locket, vrid ner värmen till hälften och låt koka under lock i c:a 5 minuter. Häll sedan i den sista kokosmjölken, rör om och servera med jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.