Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk färssås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Super- dupergod. Jag har hittat på den själv, tog lite av varje och det frambringade denna ljuvliga vegetariska variant på spagetti och köttfärssås! Mycket lätt att göra dessutom...

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att hacka lök och vitlök. Bryn ett par minuter i en stor gryta eller panna. Tillsätt sedan quornfärsen och stek ca fem minuter. Häll över de krossade tomaterna, majsen, kidneybönorna, de rivna morötterna, paprikan, chilisås, ketchup och resten av kryddorna. Låt puttra fem minuter. Häll sist över matlagningsgrädden och låt puttra ytterligare 10 minuter. Koka spagettin under tiden, sedan är det klart att servera!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imminn 25 november 2009

    Hej! Detta var ett jättegott recept och lättlagat dessutom. Jag äter bara vegetariskt så det är alltid kul att få nya uppslag. Du får 5+++ av mej. MVH//Imminn

  • TanjaIsabel 26 augusti 2010

    Har aldrig förut lyckats med en färssås, men den här blev otroligt god! Stort tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.