Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk gnocci

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva zuccinin och fräs med olivolja i en stekpanna. Efter ca 5 min tillsätt grädden. Tillsätt kryddor och salt. Låt koka ihop några minuter.
  2. Koka gnoccin efter beskrivning på förpackningen. Vid servering tillsätt osten genst på den heta gnoccin.Servera med såsen och tomatskivor.Ev.lite mer basilika.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Malea 18 juni 2013

    Det var gott. Här skall du få ett gott recept som jag fick av en kille på bantningspiller.org Ett av det godaste jag ätit. 1 nät musslor 1 finhackad lök 5 klyftor pressad vitlök 1½ rågad matsked tomatpuré 1 kryddmått med chili 1 matsked saltkrydda vegeta Lite vitpeppar 1 bunt persilija ½ liter vitvin Lägg alla ingredienser i en stor kastrull, allt utom musslorna och vinet. Blanda allt med en träslev. Tillsätt musslorna, blanda rejält. På med kastrullocket på högsta värme i 3 min, tillsätt vinet, låt stå ytterligare i 3 min. Häll upp skyn i glasskålar. Lägg i musslorna i en glasskål, servera med en baguette. Ät musslorna och slurpa i dig skyn. Varsågod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.