Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk god och kryddig pastagratäng

 
Skriv ut

Gillar man inte curry så kan man ju testa att byta till någon annan favoritkryddblandning som kan tänkas passa.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan inte helt mjuk i lättsaltat vatten, låt rinna av i durkslag, blanda pastan med oljan. Förväll och hacka spenat/mangold, lägg åter i kastrull. Häll i mjölk och redning (skaka ihop mjölet med någon deciliter av mjölken), tillsätt kryddorna (utom saltet) och vitlöken. Sjud tills det blir såsigt. Rör ner den rivna osten tills den smält, smaka av med salt, ta av kastrullen från värmen och blanda ner pastan i såsen. Häll ut i smord ugnsform, lägg på skivade (eller halverade små) tomater, strö över riven ost ovanpå. Ställ in i 225 graders ugn ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.