Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vegetarisk grynkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

korvkaka, leverkaka men denna är vegetarisk

Ingredienser

Instruktioner

Koka grynen i vatten i 15 minuter, häll i sojamjölken och koka sakta i ytterligare 30 min eller tills grynen är mjuka. Skala och hacka löken, fräs den mjuk i lite olja, Blanda korngrynsgröten med löken och russine, smaka av med sirap o kryddor. Häll smeten i smord form och grädda i mitten av ugen i 30 min eller tills kakan fårr fin färg serverta med lingonsylt och en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.