Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk gryta med inspiration från Marocko

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Min version av ett marockansk recept Mycket uppskattad rädd!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär paprikan och löken, stek i 5 min tillsammans med kryddorna. (har du svamp i, steker du dem tillsammans med löken och paprikan) Häll i krossade tomater, låt puttra några min innan du lägger i kikärtorna och sambal olek. Låt puttra kanske 30 min.
  2. Servera med exempelvis; bulgur/ris broccoli (mkt proteiner) svarta oliver turkisk yougurt feta ost Ruccula

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.