Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk gulaschsoppa

 
Skriv ut

En smakrik vegansk gulaschsoppa.

Ingredienser

Instruktioner

Skär löken, paprikan och sellerin. Skär potatisen i bitar. Grovriv vitlöken. Häll 1.8 l vatten i en gryta. Tillsätt potatisen, paprikan, sellerin, vitlöken, krossade tomater, 4 grönsaksbuljongtärningar och låt sjuda tills det blir mjukare. Tillsätt paprikapulver, mald spiskummin, mald kummin, mejram, gurkmeja, örtkryddor, sojafärs och olivolja; rör om och låt sjuda lite till. Det blir en stor gryta full så om man vill så kan man halvera allt. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.