Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk Jambalaya

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrig!

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset med gurkmeja. Hacka löken, vitlöken, paprikorna och äpplena. Fräs dem tillsammans med purjolöken och svampen i oljan. Tillsätt tomatpuré, buljong, mjöl och kryddor. Låt alltsammans koka några minuter. Blanda i senap och grädde. Fördela riset i en form och slå "stuvningen" över. Dekorera med halverade stekta bananer.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fhh00lha 18 januari 2011

    Min sambo tyckte den var okej medans jag tyckte den var kanongod och mättande. Den var dessutom ännu godare dagen efter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.