Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

OBS! Kolla kakan! Den ska vara kladdig när den tas ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Blanda sojamjölken och sockret. Tilsätt vaniljsocker kakao och mjöl. Vispa till en slät smet.
  2. Smörj en rund glasform med mjölkfritt margarin. Grädda i nedre delen av ugnen ca 10 min i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Johannahjelm 29 mars 2012

    Godkänd men den blev inte fluffig. den blev platt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.