Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk kornotto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Matkornet kan bytas ut mot matvete, förläng då gärna koktiden något. Gott vegetariskt recept som kan serveras med räkor om man äter sådana.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken och vitlöken. Skär moroten till småpengar.
  2. Värm matfettet i en kastrull. Fräs lök, vitlök och morot cirka 3 minuter.
  3. Lägg i matkornen, låt de fräsa och bli blanka under omrörning.
  4. Häll i vattnet och smula i buljongtärningarna.
  5. Låt sjuda på svag värme i cirka 10 minuter, rör om då och då.
  6. Blanda ner ärterna och koka ytterligare 2 minuter.
  7. Blanda ner hackad mozzarella eller 1 dl riven ost. Ha i kryddorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.