- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
En lyxig vegetarisk lasagne som även köttälskare gillar! Perfekt som bjud- middag.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader
Hacka vitlök och skiva löken tunnt. Stek svampen mjuk och tillsätt spenat, lök och vitlök, buljongtärning och låt steka i några minuter tills spenaten mjuknat.
- Ostsås:
Låt grädden koka i några minuter. Ta bort från värmen och tillsätt osten. Låt osten smälta.
Varva lasagneplattor med spenatfräset och ostsåsen i en form. Inled och avsluta med ostsåsen. Baka i ugn i cirka 45 minuter.
Kryddsmör
Smält smöret och tillsätt vitlök, citron, mandlar och persilja
- Häll kryddsmöret över lasagnen direkt på tallriken
- (OBS, Många ostar är salta- var därmed sparsam med att tillsätta salt)
Publicerat den
26 juni 2014
Liknande recept
Skriv kommentar