Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag lovar, den är JÄTTEGOD även för icke-vegetarianer

Ingredienser

Instruktioner

Fräs rivna morötter och hackad lök i lite av oljan, tillsätt italiensk salladskrydda, burken tomater, keson, buljongtärningen och koka 15 min. Smörj en form med ret. olja. Först ett lager grönsaksröra och sen 4 lasagneplattor och riven ost i tre lager. Skvätt lite mjölk runt kanterna så blir det saftigare. 225 grader i ugn, ca 35 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.