Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lasagne som alla kan äta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och hacka lök och morot fint. Bryn lätt i olja i en gryta. Slå på tomaterna och låt detta koka under lock ca 10 minuter. Banda i keson och krydda. Späd eventuellt med lite vatten.
  2. Varva i ugnssäker form lasagneplattor, sås och ost. Sås i botten och sås och ost överst.
  3. Grädda på mittenfalsen i ugnen tills plattorna är mjuka och rätten fått fin färg. Ca 30 minuter i 225 grader
  4. Servera med sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • piaco971 5 september 2012

    Jättegod! Jag blandade ner lite frusen spenat i keson dessutom, blev riktigt bra!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.