Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk Lasagne

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En variant istället för med köttfärsås och den blir otroligt god. Jg brukar inte ha med majsen i för den blir en liten konstig smak av den. Men det är upp till var och en vad man tycker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela moroten, rotselleri och kålrot i mindre bitar. Fräs dessa och majs i margarin. Rör samman keso och mjölk. Smörj en ugnssäker form. Slå lite keso/mjölkblandning i botten.
  2. Lägg en lasagneplatta, grönsaker, keso/mjölkblandning, lasagneplatta och överst keso/mjölkblandning. Lägg på skivade tomat, strö över ost. Gratinera i ugn 225 C ca 20 min.
  3. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.