Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne med kesella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt smal men mycket god vegetarisk lasagne för alla som vill äta lite lättare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning 1: Värm ugnen till 200°. Tina spenaten och hacka den grovt. Blanda med kesella och spiskummin. Lägg ett lager lasagneplattor i bottnen på en ugnssäker form. Bred ut spenatkesellan ovanpå.
  2. Fyllning 2: Hacka löken. Blanda med tomatkross, pressad vitlök, salt, svartpeppar och oregano i en kastrull. Låt koka upp. Lägg ett lager plattor ovanpå spenatkesellan och häll på tomatsåsen.
  3. Vispa ut vetemjölet i en liten del av mjölken till en slät smet. Vispa i resten av mjölken. Koka upp och låt koka någon minut.
  4. Dra från plattan och rör i ägget, salt och malen muskot. Lägg ett lager lasagneplattor ovanpå tomatsåsen.
  5. Häll över bèchamelsåsen och strö över osten.
  6. Grädda i nedre delen av ugnen i 40-45 minuter.
  7. Servera med en fräsch vitkålsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.