Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne med spenat och cottage cheese

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Vegetariskt och lite nyttigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka lök, vitlök och spenat och fräs det i olja i några minuter. Tillsätt krossade tomater och låt koka på svag värme i ca 10 minuter. Tillsätt salt och peppar efter smak.
  2. Ta grytan från värmen och rör ner keso. Varva sås och lasagneplattor i en smord ugnssäker form. Avsluta med sås och strö över riven ost. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TherAnde 13 november 2011

    Gjorde receptet idag, och det blev definitivt godkänt! En del vegetariska rätter mättar inte så bra, men det gjorde den här. Och god var den också. En fyra i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.