Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasange

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Är inte så säker på mängden ingredienser . Man får höfta lite.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ostsås: vispas ihop från påsmix. Svampsås: Stek valfri svamp som blandas i lite av ostsåsen. Spenatsås: Rör ihop en gegga av spenaten, gräslöken, hackad gul lök, vitlök och en skvätt grädde. Salta och peppra lite.
  2. Smörj en gratängform. Varva tex så här: Svampsås i botten - 1 lager lasangeplattor - spenatsås - lasangeplattor - spenatsås - lasangeplattor-ostsås. Strö över riven ost.
  3. Tillaga i ugn 225 grader ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.