Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk Minestronesoppa

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En helt vegetarisk variant på den klassiska minestronesoppan, med en liten spark av chilepeppar, om man vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm olivoljan på medelstark värme i en stor gryta.
  2. Fräs lök, zucchini, haricot verts, selleri och vitlök utan att det tar färg i ca 5 minuter, eller tills löken börjar bli genomskinlig.
  3. Tillsätt buljong, bönor (utan spad) krossade tomater, morötter, lagerblad, kryddor och vatten. Låt det koka upp. Sänk sedan värmen och låt det sjuda i 20 minuter.
  4. Tillsätt babyspenat och pasta och låt det sjuda i ca 20 minuter till, eller tills soppan fått rätt konsistens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.