Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk pad thai med tofu

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

532 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

Sås: Koka upp ingredienserna i en kastrull. Ställ åt sidan. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka vitlöken, skiva tofun och fräs dem i olja,salta. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper. Ansa, skölj och skiva purjolöken fint. woka den med böngroddarna i olja. tillsätt nudlarna och såsen. Vispa äggen, fös nudlarna åt sidan och tillsätt äggen till woken. Rör tills de har stelnat. Blanda i tofun. Salta och strössla över koriandern. Servera med jordnötter, lime och chilipeppar eller chiliflakes.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.