Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk pastagratäng med tomat-topping

 
Skriv ut

En saftig pastagratäng med topping av tomater...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200˚.
  2. Skala och hacka lök och vitlök fint. Fräs löken i smör tills den fått lite färg. Blanda med den kokta pastan och lägg blandningen i en smord ugnssäker form.
  3. Blanda mjölk, ägg, riven ost, riven basilika, salt, svartpeppar och muskot och häll i formen. Tillaga i mitten av ugnen ca 45 minuter.
  4. Tomat-topping: Skär tomaterna fint eller halvera körsbärstomaterna. Blanda med övriga ingredienser och lägg på gratängen vid serveringen.
  5. Servera gärna lite romansallad eller rucola till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.