Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk pastasallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Perfekt mat för varma sommardagar. Genom att blanda pastan varm med marinaden och sen låta den svalna, så får man en bättre smaksatt pasta. Egenlagade pastasallader är långt mycket godare än dito färdiga som finns i butik och de egna variationsmöjligheterna är dessutom oändliga...

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan och blanda marinaden. Låt pastan rinna av då den är färdigkokt och blanda den varm med marinaden, ställ att kallna. Tärna fetaost, äpplen, paprika och strimla isbergssallad. Lägg upp isbergssallad på ett fat och lägg pastan blandad med grönsaker, frukt och ost ovanpå. Garnera eventuellt med färska blad av dragon och ätbara blommor (bild: blå isop).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Angela66 11 maj 2014

    Jättegod! Väldigt gott med äpple i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.