Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk pastasallad med quorn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod pastasallad som även köttätare brukar uppskatta... Om man inte äter ägg kan man byta ut Quorn-bitarna mot "bitar istället för kyckling"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden och lägg i quornbitarna där över natten.
  2. Nästa dag steker man quornbitarna och kokar fiberpastan enligt anvisningarna på paketet. Låt kallna.
  3. Blanda ihop ruccolasallad, tomater, fetaost, (inte oljan) och sugarsnaps.
  4. Blanda i pastan och quornbitarna. Ringla en god olivolja med citron över. Servera gärna med ett gott bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ulla-Lena 1 augusti 2008

    Riktigt god, men för att få lite sting använd stark ajvar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.