Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk pytt i panna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Älskar alla sorters grönsaksrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken. Skala potatisen och morötterna och skär dem i små tärningar. Fräs först löken i lite fett i en stekpanna. Ta upp den och bryn därefter potatisen och morötterna.
  2. Lägg tillbaka löken i pannan. Salta, peppra och strö över paprikapulvret. Efterstek på svag värme ca 10 min. Rör om då och då
  3. Ansa och skiva champinjonerna. Strimla sellerin. Fräs svamp och selleri i lite fett i en annan stekpanna. Blanda med rotfrukterna och stek alltsammans ca 10 min. Strö över persiljan.
  4. Servera pytten med inlagda rödbetor och gärna ett stekt ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.