Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk "vilt"färs-gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Även som vegetarian förtjänar man att få äta en riktigt mustig gryta med viltkaraktär. Den här grytan är ett magiskt resultat av min egen längtan till skogen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken i medelstora bitar. Skär rotsellerin i små tärningar. Fräs båda i smör tills löken blivit glansig. Häll på sojafärsen och fräs även den i ca 30 sekunder, tillsätt sedan vatten, vin, grädde, sojasås, vinbärssaft och smulad buljongtärning. Låt koka ca 7 minuter eller tills rotsellerin börjar bli mjuk.
  2. Lägg sedan i all svampen, syltlöken och krydda med timjan och citronpeppar efter smak.
  3. Red till sist grytan med maizena, och servera med ris, brysselkål och röd vinbärsgelé.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.