Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetariska ostburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

335 kalorier per portion Alltid nyttigare att göra sina egna burgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva morötterna och koka dem mjuka i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Häll av kokvattnet.
  2. Skala löken och finhacka den. Pressa vitlöksklyftan och skiva champinjonerna. Fräs alltihop i oljan på ganska svag värme.
  3. Lägg över fräset med morötter, bönor, smulat bröd, ägg, sellerisalt, tomatpuré och peppar i en matberedare. Kör tills allt är blandat.
  4. Forma till 4 burgare och lägg dem på bakplåtspapper i en liten långpanna. Värm ugnen till 200 grader. Ugnsstek dem ca 20 minuter.
  5. Skiva ättiksgurkorna och tomaterna.
  6. Servera burgarna i hamburgerbröd och lägg på ost, gurka och tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.