335 kalorier per portion
Alltid nyttigare att göra sina egna burgare.
Instruktioner
- Skala och skiva morötterna och koka dem mjuka i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Häll av kokvattnet.
- Skala löken och finhacka den. Pressa vitlöksklyftan och skiva champinjonerna.
Fräs alltihop i oljan på ganska svag värme.
- Lägg över fräset med morötter, bönor, smulat bröd, ägg, sellerisalt, tomatpuré och peppar i en matberedare.
Kör tills allt är blandat.
- Forma till 4 burgare och lägg dem på bakplåtspapper i en liten långpanna.
Värm ugnen till 200 grader. Ugnsstek dem ca 20 minuter.
- Skiva ättiksgurkorna och tomaterna.
- Servera burgarna i hamburgerbröd och lägg på ost, gurka och tomater.
Publicerat den
18 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar