Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetariska Thai-vårrullar

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Mums!! Styckfryses för att ta upp och friteras vid tillfälle

Ingredienser

Instruktioner

Skala och strimla morötterna, pressa vitlöken, tärna svampen, rensa och skiva salladslöken och hacka chilin. Stek i oljan, i woken i den ordning de blir klara rent tidsmässigt. Koka upp vatten och lägg i glasnudlarna en mycket kort stund. Ta upp dem och häll av vattnet, blanda sen ner dem i röran i woken. Häll på soyan och ta pannan från värmen. Lägg Spring-roll pastryn på arbetsbänken och fördela röran på dem (en & en). Vik över den ena kanten av degen, pensla kanterna med vatten, vik och rulla ihop. Styckfryses för att tas upp när de ska användas.Blir väldigt många av det.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • peter78l 31 januari 2013

    Köper man Springroll pastry? Vart i så fall? Eller kan man göra den själv?

  • vanillalover 31 januari 2013

    Det köper man i en välsrterad matbutik eller allra säkrast i en Thai butik ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.