Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegobiffar i ugn

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ett smart och enkelt sätt att steka grönsaksbiffar. Nyttiga är de också!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och riv rotfrukterna grovt. Fräs det rivna med purjolöken i olja utan att det tar färg. Häll i vattnet och låt koka in. Blanda grönsakerna i en skål med ägg, maizena, salt och peppar.
  3. Strö ett tunt lager ströbröd på en plåt med bakplåtspapper. Klicka ut smeten i 12 högar och platta till. Tillred mitt i ugnen i ca 10 minuter. Vänd biffarna. Låt gå ytterligare 10 minuter i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.